.

Stickers in alle soorten, rechthoekig, rond of contour gesneden.

Stickers los geleverd:
Onze vinylstickers zijn gemaakt van zelfklevend en watervast PVC. Je hebt de keuze uit een transparante of witte folie. Voor de bedrukking behoort full color natuurlijk tot de mogelijkheden, maar ook witprint is een interessante optie.

In elke gewenste vorm te bestellen:
Binnen of buiten, groot of nog groter.

Stickers op rol

Stickers op rol maximaal tot 30x47cm.
Veelgebruikt in retail. Stickers op rol zijn bijvoorbeeld handig om snel een kortingsactie op je product te plakken. Verkrijgbaar vanaf oplage 1 en in alle gewenste vormen.

Zes materiaalsoorten één van de drie laminaatsoorten:
Je bestelt stickers op rol op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie, transparante folie, zilverfolie of Easy Dot. Wij leveren de stickers op rol en snijden ze kisscut: door de sticker tot de backing.

Verkrijgbaar met handige dispenser:
Daarnaast leveren wij deze stickers optioneel in een handige label dispenser box. Om er zeker van te zijn dat jouw stickers op rol niet beschadigen, krijg je standaard een paar meters extra. Na het afrollen van de eerste meters, zijn de rest van de stickers klaar voor gebruik.

Stickers voor verschillende toepassingen:
Afhankelijk van toepassing kun je kiezen voor verschillende materialen. Wanneer je een sticker zoekt met een permanente lijmlaag, kies dan voor witte, transparante of zilverfolie*, of één van de twee papiersoorten. Zoek je een sticker die meerdere keren geplakt kan worden? Kies dan voor Easy Dot-folie. Easy DOT-folie is een herpositioneerbare folie met een permanente lijmlaag met noppenstructuur. Door de luchtkanaaltjes breng je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan. Hierdoor is dit materiaal geschikt om te gebruiken op ramen, muren en deuren.

 

Raamstickers

Raamstickers laten ramen ‘spreken:
De manieren om raamstickers te gebruiken zijn zeer divers. Zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten: vang de blik van voorbijgangers met opvallende raamstickers. Of genereer privacy in bespreek- en behandelruimtes.

Transparante folie:
Met een transparante folie kun je ook voor een print in spiegelbeeld kiezen. Je plakt de raamsticker aan de binnenkant van een raam en deze is aan de buitenkant zichtbaar. Zo gaat hij veel langer mee. Door het gebruik van witprint creër je bijzondere effecten.

Extra grote raamstickers ook mogelijk:
Wil je een extra grote raamsticker? Bestel eenvoudig het hele oppervlakte en lever dit aan in één bestand. Wij delen het bestand dan automatisch op en ieder deel krijgt een extra marge van 1,5 cm rondom. Zo plak jij altijd naadloos voor een perfect eindresultaat.

Materialen:
Wit, transparant, glashelder en zandstraal (Etched glas)

Meer-van-gedrukte-media-3
Scroll naar boven